Blues Nieuws | Concertagenda

10 juli 2019 De Blues Nieuwsbrief | Keb' Mo', Teskey Brothers, Sean Webster, Magic Slim, ...

De eerste negentien namen voor Bospop 2019 zijn een feit. Onder andere Sting, John Fogerty en Snow Patrol staan volgend jaar op het podium in Weert.

Blues Peer 2019 - Matt Schofield en Blues Beatles

Bluesrock Festival Tegelen 2019 - De organisatie kan met afsluiter DeWollf, Kenny Neal, The Cards en opener Vendetta Drive de eerste vier namen van het programma voor de 36e editie van het BLUESROCK FESTIVAL van TEGELEN bekend maken. Met nog drie namen te gaan biedt het festival weer een vertrouwd aantrekkelijk en een gevarieerd programma. Kaartverkoop voor het festival is reeds gestart via www.ticketmaster.nl.

Tuckerville 2019 - The Teskey Brothers, The Steel Woods, James Morrison, Douwe Bob, en meer ...

Texelblues 2019 - met onder andere Erja Lytinen, Aynsley Lister en Julian Sas ~ De 32ste editie van Texelblues maakt zijn opwachting in het hart van het eiland Texel, Den Burg. Drie avonden met meer dan 30 nationale en internationale bluesartesten op 14 locaties. Iets waar je echt een keer bij geweest moet zijn om die unieke eiland blues sfeer te proeven.

Op zaterdag 19 oktober staat TivoliVredenburg weer geheel in het teken van het beste uit de wereld van de soul, americana, blues, alternative country, jazz en aanverwante muziekstijlen tijdens de zesde editie van Ramblin’ Roots!

TOP ^